slider001

Rólunk

Bemutatkozás pár szóban

0026

Több évnyi kísérlet, majd tesztelése után francia alapokból elindulva egy Német Cég előállította azt a granulátumot, ami egy kukorica alapú természetes anyagot tartalmaz.

Az a tulajdonsága, hogy az ebből a granulátumból készülő fólia 6. hónaptól el kezd lebomlani, ezért vigyázni kell, mert a hatodik hónaptól erős minőség romlás következik be.

A bomlási folyamat végére a fólia teljesen lebomlik, először nyúlós lesz, majd mint a gyümölcs héja esik szét. Semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz. Komposztálható!

Megrendelőink részére un. időkód segítségével rendeljük be a granulátumot, hogy a használata hat hónapig garantált legyen.

Termékünk fejlesztése folyamatosan további tart, jelenleg csak ingvállas és beütött piskótafüles kivitelben gyártjuk, a szalagfüles kivitelű reklámtáska még tesztelés alatt van, mert az teherbírás szempontjából kényes kivitel. De lassan bővülni fog kínálatunk is. Jól nyomtatható a fólia, több színnel is. Többféle vastagságban gyártható. Teherbírása megfelel a nem lebomló polietilénnel. Több élelmiszer kiskereskedelmi Cég vásárlói már hónapok óta panaszmentesen használják.

A jó hír az,hogy a Kormány méltányolja e termék Öko szerepét és ezért Magyarországon nincsen termékdíja!